Woerden

Clean Water Systems voor legionellabestrijding in Woerden 

Een gevaarlijke situatie is niet altijd met het blote oog te zien. Neem bijvoorbeeld een besmetting met de legionellabacterie. Deze gedijt en ontwikkelt zich in het water, maar dit gebeurt op een voor u onzichtbare manier. Dat u met een legionellabesmetting te maken heeft, wordt vaak pas duidelijk als u klachten krijgt. Omdat er geen werkend vaccin beschikbaar is tegen de bacterie, is het essentieel dat er direct actie wordt ondernomen voor effectieve legionellabestrijding in uw pand in Woerden. 

Wat is het risico van legionella? 

Heeft water een te lage temperatuur, dan krijgt de bacterie vrij spel. Dit is vaak het geval bij een watertemperatuur, die ligt tussen 25-55 graden. Een besmetting met legionella kan zich op verschillende manieren uiten. Waar de ene persoon zich een beetje grieperig voelt, ontwikkelt de andere een hevige longontsteking. Wordt een besmetting met legionella niet goed behandeld of heeft iemand al een verminderde weerstand, dan kan het in een enkel geval zelfs tot de dood leiden. Geen fijne gedachte. 

Actie ondernemen tegen legionellabesmetting 

Voorkom dat bij u op het bedrijf mensen ziek worden en kom nu in actie tegen legionella. Dit kan door de temperatuur van de combiketel of boiler in ieder geval op 60 graden te zetten, maar beter is het om onze hulp in te schakelen. Wij staan klaar voor, scholen, horecagelegenheden, sportverenigingen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Laat kwetsbare mensen niet in de kou staan en kies voor een vakkundige legionellabestrijding in Woerden. Clean Water Systems neemt watermonsters, voert aanpassingen aan drinkwaterinstallaties uit, maar we doen nog veel meer in de strijd tegen legionella. 

Aanspreekpunt voor legionellabestrijding- en preventie in Woerden 

Voldoe aan uw verplichting en tref maatregelen met betrekking tot legionellabestrijding en -preventie. Maak een afspraak met Clean Water Systems. We komen graag bij u in Woerden langs voor een boiler reiniging, legionellabestrijding of het verwijderen van sediment uit boilers. Zo houden we u en alle betrokkenen te allen tijde veilig. 

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionellabestrijding | Woerden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes