Tekst - legionellapreventie

Legionellapreventie

Dat u flink ziek kunt worden van de legionella bacterie, dat wist u waarschijnlijk al. Maar bent u ook op de hoogte van de preventiemaatregelen die u kunt nemen tegen de legionellabacterie? Clean Water Systems is een deskundig bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en is dé specialist is op het gebied van legionellapreventie. Om te voorkomen dat u of mensen in uw omgeving ziek worden, is het belangrijk om maatregelen te treffen. Dit geldt voor uw eigen woning, maar vooral voor grote openbare gelegenheden. Denk hierbij aan verpleeghuizen, sauna’s en ziekenhuizen. Bij grotere organisaties is het verstandig om een specialist in te schakelen. Thuis zijn er een aantal maatregelen die u zelf kunt uitvoeren. 

Wat doet Clean Water Systems aan legionellapreventie?

Om te voorkomen dat de legionella bacterie in uw drinkwatersysteem terecht komt, voeren wij een risicoanalyse uit en stellen wij op basis daarvan een legionella beheersplan op. In het beheersplan staan diverse maatregelen die u jaarlijks moet uitvoeren. Een van deze verplichtingen is bijvoorbeeld de jaarlijkse keerklepcontrole. Deze controle kunt u zelf uitvoeren, maar omdat dit nauwkeurig werk is, kunt u dit beter door een deskundig bedrijf laten uitvoeren. Bij grote bedrijven zitten er op diverse plekken, bijvoorbeeld bij koffieautomaten, vaatwassers, wasmachines, brandslanghaspels en gevelkranen keerkleppen. Clean Water Systems voert graag de controle bij u uit. Wij controleren dan of de juiste keerkleppen aanwezig zijn en op de goede plek zijn geplaatst. Is er een tappunt waar geen keerklep aanwezig is? Dan geven wij u graag het juiste advies volgens de laatste wet- en regelgeving. 

Voorkom besmetting thuis door simpele maatregelen

Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook thuis kan de legionellabacterie in uw drinkwaterinstallatie voorkomen. Er zijn een aantal gemakkelijke maatregelen die u kunt nemen om dit te voorkomen:

  • Gebruik wekelijks warm en koud water
  • Zet alle kranen open nadat u op vakantie bent geweest
  • Laat sproeiende (speel)apparaten goed leeg lopen
  • Reinig regelmatig uw bubbelbad o.i.d.

Moet uw boiler opnieuw afgesteld worden of moeten er aanpassingen in het leidingwerk gedaan worden? Neem dan contact op met Clean Water Systems. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes