Gorinchem

Professionele legionellabestrijding in Gorinchem door Clean Water Systems

In omgevingen waar veel mensen samenkomen, is de noodzaak tot het bieden van veiligheid groot, inclusief doeltreffende legionellabestrijding. Gevaar kan zich op vele manier uiten. Zo ook via de waterleiding. Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar een lage watertemperatuur kan voor serieuze gezondheidsproblemen zorgen. De legionellabacterie voelt zich heerlijk in relatief koud water, maar voor u en andere aanwezigen is het zeker niet ongevaarlijk.  

Welke klachten bij legionellabesmetting? 

Is er bij u in het ziekenhuis of op school sprake van een toenemend aantal mensen dat last heeft van een longontsteking of griepachtige verschijnselen? Deze ziektebeelden passen bij een besmetting met de legionellabesmetting. Om dit vast te kunnen stellen, is onderzoek bij u in Gorinchem nodig. Als gespecialiseerd bedrijf in legionellabestrijding weten we precies wat we moeten doen om een besmetting te lokaliseren en op te lossen via legionellabestrijding. 

Wat te doen tegen een legionellabacterie? Clean Water Systems biedt de oplossing

Een brononderzoek, maar ook een keerklepcontrole kan naar voren brengen dat er bij u inderdaad maatregelen tegen legionella nodig zijn. Vinden we in uw leidingwerk de legionellabacterie, dan zorgen we voor de reiniging en desinfectie van het watersysteem bij u in Gorinchem.  

Oog voor duurzaamheid vormt onderdeel van onze manier van werken. Blijkt dat thermisch desinfecteren goed werkt, dan is op een milieuvriendelijke manier het euvel verholpen. De realiteit is dat deze oplossing vaak maar tijdelijk werkt. De bacterie weet zich goed te verstoppen in de biofilm van uw waterleiding. Na verloop van tijd zal hij zich weer laten gelden en dat is niet wat we willen. Een oplossing is een chemische desinfectie, die samen met een milieuvriendelijke voorreiniging wordt uitgevoerd. Nog beter is het om te kiezen voor een chemische desinfectie. 

Legionella laten bestrijden in Gorinchem 

Maak vandaag nog een afspraak voor een legionellabestrijding en kom met ons in contact. Wij gebruiken uitsluitend Kiwa ATA goedgekeurde desinfectie- en reinigingsmiddelen. Alles volgens de BRL6010 norm en altijd met uw veiligheid in ons achterhoofd. 

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionellabestrijding | Gorinchem

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes