Rotterdam

Legionella Adviesbureau in Rotterdam nodig? Schakel Clean Water Systems in! 

Door te kiezen voor Clean Water Systems, vertrouwt u op een toonaangevend bedrijf dat toegewijd is aan de bescherming van uw waterkwaliteit. Onze expertise strekt zich uit over alle aspecten van waterbeheer en legionellapreventie. Wij leveren een breed scala aan diensten, van uitvoeren van risicoanalyses en inspecties tot het creëren van gepersonaliseerde beheersplannen. Ons streven is om uw waterinstallaties veilig en legionella-vrij te houden, zodat u verzekerd bent van waterveiligheid op uw locatie. Door de samenwerking met ons deskundige legionella adviesbureau in Rotterdam, kunt u rekenen op geavanceerde oplossingen en professioneel advies, gericht op het realiseren van een gezonde leef- en werkomgeving. 

De rol van een legionella adviesbureau in Rotterdam 

Onze taak is essentieel in het voorkomen van legionellabesmettingen door het bieden van deskundige begeleiding en ondersteuning in het beheer van waterinstallaties. Bij Clean Water Systems in Rotterdam, verrichten we grondige risicoanalyses, signaleren we potentiële gevaren en ontwikkelen we effectieve preventieplannen, afgestemd op uw unieke situatie. Ons adviesbureau zet zich in voor regelmatig onderhoud en monitoring van de waterkwaliteit, naast het implementeren van controlemaatregelen conform de laatste regelgeving en normen. Onze dienstverlening is ontworpen om de veiligheid en naleving van uw watersystemen te waarborgen, waardoor het risico op legionella-uitbraken wordt verkleind. 

Het belang van legionellapreventie 

Legionella, een bacterie die ernstige gezondheidsrisico's zoals veteranenziekte kan veroorzaken, gedijt in watersystemen binnen een temperatuurbereik van 20 tot 50 graden Celsius. De bacterie kan zich verspreiden door aerosolen afkomstig van douches, kranen of koeltorens. Het is daarom van vitaal belang om de groei en verspreiding van legionella tegen te gaan, ter bescherming van de gezondheid en veiligheid van personen in gebouwen. Door het nemen van proactieve stappen en het implementeren van preventieve maatregelen, streven we ernaar een veiligere omgeving voor iedereen te creëren. 

Legionella Adviesbureau in Rotterdam nodig? Neem contact op met Clean Water Systems 

Heeft u behoefte aan professioneel advies of ondersteuning op het gebied van legionellapreventie? Neem dan contact op met Clean Water Systems. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met een reeks diensten, van risicoanalyses tot het implementeren van preventieplannen. Ons legionella adviesbureau in Rotterdam is toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook zorgen voor de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die aansluit bij uw behoeften en bijdraagt aan een gezonde en veilige wateromgeving. 

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionella adviesbureau | Rotterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes