Legionella adviesbureau

Legionella Adviesbureau Clean Water Systems Inschakelen 

Wanneer u kiest voor Clean Water Systems, kiest u voor een vooraanstaand legionella adviesbureau dat zich inzet voor de bescherming van uw waterkwaliteit. Met een diepgaande expertise in waterbeheer en legionellapreventie, bieden wij uitgebreide diensten aan die variëren van risicoanalyses en inspecties tot het ontwikkelen van op maat gemaakte beheersplannen. Ons doel is om uw waterinstallaties veilig en vrij van legionella te houden, waardoor u zekerheid krijgt over de waterveiligheid op uw locatie. Door samen te werken met ons ervaren team, profiteert u van geavanceerde oplossingen en deskundig advies, gericht op het waarborgen van een gezonde leef- en werkomgeving. 

Wat doet een legionella adviesbureau? 

Wij spelen een cruciale rol in het voorkomen van legionellabesmettingen door deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden bij het beheer van waterinstallaties. Bij Clean Water Systems voeren we gedetailleerde risicoanalyses uit, identificeren we potentiële gevaren en ontwikkelen we effectieve preventiestrategieën op maat van uw specifieke situatie. Ons legionella adviesbureau heeft een aanpak rondom regelmatig onderhoud en monitoring van waterkwaliteit. Daarnaast het implementeren van controlemaatregelen die zijn afgestemd op de nieuwste regelgeving en standaarden. Onze diensten zijn ontworpen om de veiligheid en compliance van uw waterstelsels te garanderen, waardoor het risico op een legionella-uitbraak wordt geminimaliseerd. 

Het gevaar van legionella 

Legionella is een bacterie die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zoals de veteranenziekte, een potentieel dodelijke longontsteking. De bacterie gedijt in waterstelsels waar de temperatuur tussen 20 en 50 graden Celsius ligt en kan zich verspreiden via aerosolen uit douches, kranen of koeltorens. Het is van cruciaal belang om de groei en verspreiding van legionella te voorkomen om de gezondheid en veiligheid van mensen in gebouwen te beschermen. Door de risico's serieus te nemen en proactieve maatregelen te implementeren, kunnen we samen werken aan een veiligere omgeving. 

Contact opnemen met legionella adviesbureau Clean Water Systems 

Heeft u behoefte aan professioneel advies of ondersteuning op het gebied van legionellapreventie? Neem dan contact op met Clean Water Systems. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met een reeks diensten, van risicoanalyses tot het implementeren van preventieplannen. Ons legionella adviesbureau is toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook zorgen voor de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die aansluit bij uw behoeften en bijdraagt aan een gezonde en veilige wateromgeving. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionella adviesbureau

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes