Keerkleppen plaatsen

Clean Water Systems controleert of plaatst keerkleppen voor u

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de gestelde regels rondom de legionellabacterie houdt. Clean Water Systems controleert of plaatst keerkleppen voor u aan de apparatuur die is aangesloten op de drinkwaterinstallatie. Voor sommige bedrijven zoals een prioritaire instelling is het zelfs verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren en een beheersplan te hebben waar alle voorzorgsmaatregelen instaan om de legionellabacterie te voorkomen. De risicoanalyse moet worden uitgevoerd door een BRL6010 gecertificeerd bedrijf. Clean Water Systems is een gecertificeerd bedrijf en komt graag deze risicoanalyse uitvoeren. Wij controleren onder andere of op elk verplicht punt een keerklep aanwezig is. Indien dit niet het geval is plaatsen we keerkleppen. Wilt u een afspraak met ons maken voor een risicoanalyse? Bel naar 0182-607675.

Clean Water Systems plaatst keerkleppen voor u

Clean Water Systems plaatst keerkleppen voor u op apparatuur die is aangesloten op de drinkwaterinstallatie. Een keerklep zorgt er namelijk voor dat vervuild water niet terugstroomt in het waternet of in het drinkwater van een woning of bedrijf. Het plaatsen van een keerklep voorkomt onder andere een uitbraak van de legionellabacterie. Wij raden u daarom aan om regelmatig uw keerkleppen te testen. Is er apparatuur aangesloten op de drinkwaterinstallatie wat weinig wordt gebruikt zoals cv-vulkranen, gevelkranen of brandslagen? Het is van belang dat u zorgt dat bij deze apparatuur de juiste keerkleppen geplaatst zijn. Clean Water Systems komt graag de keerkleppen voor u plaatsen. Als uw bedrijf een collectief waterinstallatiesysteem heeft, bent u verplicht om de keerkleppen te laten plaatsen of controleren.

Neem contact op met Clean Water Systems voor de jaarlijkse controle van keerkleppen

Om te weten of uw keerkleppen nog goed functioneren dient u deze jaarlijks te laten controleren op lekkage. Prioritaire instellingen zijn dit zelfs jaarlijks verplicht. Clean Water Systems komt graag de jaarlijkse keerklepcontrole bij uw waterinstallatie uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over keerkleppen plaatsen en controleren. Of maak direct een afspraak met ons. U kunt ons bereiken via het contactformulier of een email sturen naar info@cleanwatersystems.nl.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Keerkleppen plaatsen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes