Keerkleppen plaatsen

Het laten plaatsen van keerkleppen

Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich aan de gestelde regels omtrent de legionella bacterie houdt. Voor een aantal bedrijven is dit zelfs verplicht. Bent u eigenaar van een prioritaire instelling? Dan bent u verplicht om een risicoanalyse te laten uitvoeren en een beheersplan te hebben waar alle voorzorgsmaatregelen in staan om de legionella bacterie te voorkomen. Deze maatregelen kunt u ook door een BRL6010 gecertificeerd bedrijf laten uitvoeren. Clean Water Systems is een gecertificeerd bedrijf dat graag uw partner is op het gebied van legionella bestrijding. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden controleren wij onder andere of op elk verplicht punt een keerklep aanwezig is. Indien dit niet het geval is, zullen wij de keerkleppen plaatsen.

Is het plaatsen van keerkleppen verplicht?

Een keerklep zorgt ervoor dat vervuild water niet terugstroomt in het waternet of in het drinkwater van een woning of bedrijf. Een keerklep zorgt er onder andere voor dat een uitbraak van de legionella bacterie voorkomen kan worden. Het is daarom van groot belang om de keerklep regelmatig te laten testen. Keerkleppen kunt u vinden bij alle apparatuur die aangesloten zijn op de drinkwaterinstallatie. Bij weinig gebruikte tappunten als brandslangen, gevelkranen en cv vulkranen is het daarom aan te raden om de juiste keerkleppen te laten plaatsen. Wanneer uw bedrijf een collectief waterinstallatie systeem heeft, bent u verplicht om de keerkleppen te laten controleren en plaatsen indien nodig.

Jaarlijkse controle van keerkleppen is verplicht

Om te weten of uw keerklep nog functioneert dient u deze jaarlijks te laten controleren op lekkage. Prioritaire instellingen zijn dit zelfs verplicht. Clean Water Systems kan deze keerklepcontrole voor u uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en werkzaamheden te bespreken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Keerkleppen plaatsen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2022 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes