verzorgingstehuizen

Geïnteresseerd in nieuwe keerkleppen laten plaatsen door Clean Water Systems?

Bent u volledig op de hoogte van de regels m.b.t. schoon en veilig leidingwater? Een jaarlijkse controle van de keerkleppen in verzorgingstehuizen is namelijk zelfs wettelijk verplicht voor prioritaire instellingen. Een keerklep zorgt ervoor dat u veilig en schoon leidingwater kunt garanderen voor uw bedrijf. Door het scheiden van vervuild en schoon water in het waternet zorgt een keerklep voor schoon en veilig leidingwater en zorgen deze keerkleppen voor legionellapreventie.

Laat keerkleppen in verzorgingstehuizen plaatsen door een gespecialiseerd BRL6010 bedrijf

Eigenaars van prioritaire instellingen zoals zwembaden, sportcomplexen en kampeerterreinen zijn wettelijk verplicht een jaarlijkse controle van de keerkleppen uit te laten voeren om de legionellabacterie te voorkomen. Als u de verantwoordelijkheid heeft in verzorgingstehuizen, dan bent u verplicht een risicoanalyse uit te laten voeren en een beheersplan te hebben met de voorzorgsmaatregelen tegen de legionellabacterie. Door een gespecialiseerd BRL6010 bedrijf zoals Clean Water Systems in te huren bent u ervan verzekerd dat de jaarlijkse controle van de keerkleppen in verzorgingstehuizen gebeurt volgens de wet- en regelgeving.

Word partner van Clean Water Systems voor uw jaarlijkse keerkleppencontrole

Bij Clean Water Systems zorgen we ervoor dat u alles op orde heeft m.b.t. tot de wet- en regelgeving voor schoon en veilig leidingwater. Wij voeren een jaarlijkse keerklepcontrole uit bij de keerkleppen van uw drinkwaterinstallatie in verzorgingstehuizen, zodat u zeker weet dat alles nog functioneert en u de legionellabacterie voorkomt. Deze keerkleppen behoren aangesloten te zijn op alle apparatuur dat aangesloten zit op uw drinkwaterinstallatie.

Weet u niet zeker of u voldoet aan alle regels voor schoon en veilig leidingwater? Neem vrijblijvend contact op met Clean Water Systems om de mogelijkheden eens te bespreken. Wij komen graag eens bij u langs om een controle uit te voeren van uw keerkleppen in verzorgingstehuizen om te kijken of deze nog functioneren en of u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Keerkleppen plaatsen | verzorgingstehuizen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes