ziekenhuizen

De desinfectie van drinkwaterinstallatie voor in ziekenhuizen

Voor ziekenhuizen is het belangrijk dat er op een veilige manier gebruik gemaakt kan worden van de drinkwaterinstallaties. Daarnaast zijn ziekenhuizen verplicht om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren en maatregelen te nemen tegen legionella bacteriën in het drinkwater. Wanneer bij de controles blijkt dat er te veel legionella bacteriën zich bevinden in het drinkwater, moet het drinkwater gedesinfecteerd worden. Clean Water Systems kan dit voor u regelen!

Clean Water Systems neemt alle stappen voor u uit handen. Zo voeren wij de controles uit in ziekenhuizen die nodig zijn zoals beschreven in het beheersplan. De drinkwaterinstallaties worden zorgvuldig gecontroleerd op legionella. Wanneer de bacterie aanwezig is kan Clean Water System direct de drinkwaterinstallatie desinfecteren.

Welke desinfectie van drinkwaterinstallaties kunnen toegepast worden in ziekenhuizen?

Clean Water Systems kan op twee verschillende manieren drinkwaterinstallaties in ziekenhuizen desinfecteren. De eerste optie is het desinfecteren van de waterleiding door middel van een thermische desinfectie. Dit is een milieuvriendelijke manier van desinfecteren, er wordt namelijk alleen heet water gebruikt. Tijdens de desinfectie wordt gedurende 20 minuten heet water van minimaal 60 graden gespoeld door de leidingen. Thermisch desinfecteren is echter een tijdelijke oplossing. In de meeste gevallen groeit de legionella bacterie opnieuw in de biofilm van de waterleiding. Daarom raakt Clean Water System u aan om drinkwaterleidingen in ziekenhuizen te desinfecteren door middel van chemische desinfectie. Het desinfectiemiddel is goedgekeurd door Kiwa-Ata, dus niet schadelijk voor gebruikers van de drinkwaterinstallaties. Deze methode zorgt ervoor dat de biofilm verwijderd wordt in de installaties, dus dat de legionella bacterie niet terug kan groeien.

Kies Clean Water Systems voor het desinfecteren van waterleidingen in ziekenhuizen

Bij Clean Water Systems bent u zowel met kleine als grote klussen aan het juiste adres! Door onze ruime ervaring met drinkwaterinstallaties in ziekenhuizen, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bij ons kunt u bovendien terecht voor diverse andere werkzaamheden rondom het bestrijden van legionella! Bezoek onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Desinfectie drinkwaterinstallatie | ziekenhuizen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes