Desinfectie drinkwaterinstallatie

Desinfectie drinkwaterinstallatie

Clean Water System is dé specialist in het desinfecteren van drinkwaterinstallaties. Met de methode die wij zelf ontwikkeld hebben, kunnen wij op een veilige manier uw drinkwaterinstallatie desinfecteren. Voorkom onveilige situaties door uw drinkwaterinstallatie periodiek te laten controleren. Wij kunnen een risicoanalyse voor u uitvoeren en vervolgens een beheersplan opstellen. In dit plan staan de stappen die legionella kunnen voorkomen. Er staat duidelijk beschreven welke maatregelen u zelf kunt nemen en welke maatregelen wij voor u uit kunnen voeren. Wilt u alles laten uitbesteden? Dat kan! Clean Water Systems voert regelmatig de controles uit die nodig zijn en vastgesteld staan in het beheersplan. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden controleren wij uw drinkwaterinstallatie op aanwezigheid van de legionellabacterie.

Legionella bacterie geconstateerd, wat nu?

Wanneer de legionellabacterie toch in uw drinkwaterinstallatie is geconstateerd, is het van belang dat deze gedesinfecteerd wordt. Voorafgaand aan de desinfectie voeren wij een brononderzoek uit. Hier wordt gekeken naar de oorzaak en waar het probleem ontstaan is. Zijn er kritieke punten in de waterleidingen. Dan zorgen wij dat deze eerst hersteld worden. Vervolgens wordt er overgegaan tot het desinfecteren van uw drinkwaterinstallatie. Dit kan op verschillende manieren:

  • Thermische desinfectie: Bij dit proces wordt er heet water met een tempratuur tot 80 graden Celsius door de drinkwaterinstallatie gespoeld. Op deze manier wordt de bacterie snel gedood. In de praktijk blijkt helaas vaak dat dit geen blijvende oplossing is.
  • Chemische desinfectie: Hierbij wordt er een reinigings- en desinfectiemiddel toegevoegd aan het waterleidingsysteem en worden alle drinkwatertappunten doorgespoeld. Tijdens dit proces worden alle micro-organisme waaronder legionella gedood. Dit desinfectiemiddel voldoend aan alle door Kiwa-Ata gestelde eisen. Ook wordt hiermee sediment en biofilm uit de waterleidingen verwijderd. Dit is de plek waar de legionella bacterie zich schuilhoudt.

Clean Water Systems, uw partner in het desinfecteren van uw drinkwaterinstallatie

Heeft u vragen over het desinfecteren van uw drinkwaterinstallatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen of komen bij u langs om de diverse werkzaamheden uit te voeren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Desinfectie drinkwaterinstallatie

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes