Rotterdam

Is een desinfectie van uw waterleiding nodig?

Clean Water Systems helpt u graag bij het desinfecteren van de waterleidingen. Dit doen wij met een zelf ontwikkelde methode. Op deze manier kunnen wij veilig uw waterleidingen desinfecteren en voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan. Het is belangrijk dat u de waterleidingen periodiek laat controleren op de aanwezigheid van de legionella bacterie. Wij staan bij het desinfecteren van uw waterleiding klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Als particulier kunt ook een aantal stappen zelf ondernemen om een legionella bacterie te voorkomen:

  • Sproeiende (speel)apparaten na gebruik goed leeg laat lopen.
  • Wanneer u een bubbelbad o.i.d. heeft, dan dient u deze regelmatig schoon te maken volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Wanneer u luchtbevochtigers gebruikt, dan moet deze gevuld worden met gekookt en afgekoeld water.

Bent u een zakelijke klant? Dan komen wij graag bij u langs om een risicoanalyse uit te voeren en een legionella beheersplan op te stellen. In dit plan staan de stappen die legionella kunnen voorkomen. Er staat duidelijk beschreven welke maatregelen u zelf kunt nemen en welke maatregelen wij voor u uit kunnen voeren. Wilt u alles laten uitbesteden? Dat kan! Clean Water Systems voert regelmatig de controles uit die nodig zijn en vastgesteld staan in het beheersplan. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden controleren wij uw drinkwaterinstallatie op aanwezigheid van de legionellabacterie.

Wat kunt u doen om de legionella bacterie te bestrijden?

Is er legionella geconstateerd in uw waterleidingen? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Dit betekent dat de waterleiding gedesinfecteerd dient te worden. Dit komen wij graag voor u doen. Voorafgaand aan de werkzaamheden voeren wij een brononderzoek uit. Hier wordt gekeken naar de oorzaak en de bron van de bacterie. Daarna gaan wij over op het desinfecteren van de waterleidingen. Dit kan op twee verschillende manieren: thermische desinfectie en chemische desinfectie. Clean Water Systems desinfecteert uw waterleidingen alleen middels chemische desinfectie. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat het thermisch desinfecteren van de waterleidingen geen oplossing is voor de lange termijn. Bij chemische desinfectie wordt er een reinigings- en desinfectiemiddel toegevoegd aan het waterleidingsysteem en worden alle drinkwatertappunten doorgespoeld. Tijdens dit proces worden alle micro-organisme waaronder legionella gedood.

Clean Water Systems, uw partner in het desinfecteren van uw drinkwaterinstallatie

Wilt u meer weten over het desinfecteren van uw drinkwaterinstallatie? Benieuwd wat Clean Water Systems voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Desinfectie waterleiding | Rotterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes