Legionellapreventie

Legionellapreventie door de specialisten van Clean Water Systems 

Het voorkomen van legionellabesmetting in waterinstallaties is een gespecialiseerde taak die kennis en ervaring vereist. Clean Water Systems, met jarenlange expertise in waterbeheer, biedt geavanceerde oplossingen voor legionellapreventie. Onze aanpak omvat een grondige inspectie en analyse van uw waterinstallaties, gevolgd door de implementatie van op maat gemaakte preventiestrategieën. Deze strategieën zijn ontworpen om de risico's van legionellagroei te minimaliseren en te zorgen voor schoon en veilig water, essentieel voor zowel particuliere als commerciële eigendommen. 

Hoe zorgt Clean Water Systems voor legionellapreventie? 

Clean Water Systems past een reeks effectieve technieken toe om legionellapreventie te waarborgen. Door middel van risicoanalyses, regelmatig onderhoud en aanpassingen aan uw waterinstallaties zorgen we ervoor dat uw systemen optimaal functioneren en vrij blijven van legionella. Ons team zet zich in voor het handhaven van de waterkwaliteit door het implementeren van preventieve maatregelen zoals temperatuurcontroles, systematische doorspoeling van leidingen, en het gebruik van goedgekeurde desinfectiemethoden. Deze gecoördineerde aanpak helpt bij het handhaven van de veiligheidsnormen en beschermt tegen legionellabesmetting. 

Hoe kunt u legionellabesmetting voorkomen? 

Preventie is de sleutel tot het beheersen van legionellarisico's. Clean Water Systems beveelt regelmatige inspecties en onderhoud van waterinstallaties aan om stagnatie te voorkomen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van de juiste watertemperaturen en het vermijden van risicofactoren die de groei van legionella bevorderen. Door bewustwording en educatie bieden we de nodige kennis en hulpmiddelen voor effectieve preventie, zodat u de risico's in uw omgeving kunt herkennen en aanpakken. Samenwerking met een specialist zoals Clean Water Systems is cruciaal voor het waarborgen van langdurige bescherming tegen legionella. 

Contact opnemen voor legionellapreventie

Voor verdere informatie over onze diensten of als u ondersteuning nodig heeft, moedigen wij u aan om contact op te nemen met Clean Water Systems. Ons deskundige team staat klaar om professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Door samen te werken, streven we ernaar een veilige en gezonde wateromgeving te creëren en te onderhouden. Uw veiligheid en gezondheid zijn onze prioriteit, en we zijn toegewijd aan het leveren van legionellapreventie die u helpt beschermen tegen de risico's van legionellabesmetting. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionellapreventie

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes