Nieuwegein

Effectieve legionellabestrijding in Nieuwegein: Veiligheid begint bij de bron 

Het water in Nederland is van goede kwaliteit. We drinken het gewoon uit de kraan en niets doet vermoeden dat er gevaar op de loer ligt. Toch kan legionellabestrijding in Nieuwegein noodzakelijk zijn, omdat een legionellabesmetting kan zorgen voor ernstige gezondheidsklachten. Maar wat is legionella eigenlijk? Legionella is een bacterie die gedijt in water, vooral als de temperatuur van het water tussen de 25 en 55 graden Celsius ligt. Om veilig te kunnen douchen en de gezondheid van kwetsbare personen te beschermen, is het van cruciaal belang om de strijd met legionella aan te gaan. 

Risicoanalyse en beheersplan bij legionella 

Twijfelt u of er bij u sprake is van een legionellabesmetting, dan vragen wij u direct contact op te nemen met Clean Water Systems. Wij zijn expert in drinkwaterinstallaties en legionellabestrijding in de breedste zin van het woord. We stellen een beheersplan voor u op met daarin maatregelen, die nodig zijn om legionella in de leidingen in Nieuwegein te voorkomen. Is het kwaad al geschied en heeft de bacterie al vrij spel, dan komen we in actie om verergering van de situatie tegen te gaan. Met onze inspanningen is van een besmetting met legionella bij u in de toekomst geen sprake meer.  

Jaarlijkse Controle van Keerkleppen voor Effectieve Legionellabestrijding in Nieuwegein 

Een jaarlijkse controle van de keerkleppen in Nieuwegein draagt bij aan de veiligheid van alle aanwezigen. Veilig en onveilig water worden van elkaar gescheiden door een keerklep. Alleen als deze keerklep op de goede plek zit en naar behoren werkt, is er sprake van veiligheid. Bent u werkzaam in een sector waar een jaarlijkse keerklepcontrole verplicht is, neem dan contact met ons op. Lees vooral de veelgestelde vragen en leer alles over de legionellabacterie, het bestrijden en het voorkomen. Hoe meer kennis u heeft over deze ziekmakende bacterie, hoe beter u zich hiertegen kunt wapenen, helemaal met de hulp van Clean Water Systems. 

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Legionellabestrijding | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes