verzorgingstehuizen

Een kleerklep laten testen voor verzorgingstehuizen

verzorgingstehuizen zijn verplicht om regelmatig de kleerklep van de waterinstallatie te laten testen en te controleren, ze vallen namelijk onder prioritaire instellingen. Het laten testen van de kleerklep is verplicht vanuit de overheid om legionellabesmettingen te voorkomen. Clean Water Systems beschikt over de juiste ervaring en certificering om het testen van een kleerklep te kunnen uitvoeren. Wij komen graag bij u langs om een analyse te doen!

Waarom is het laten testen van een kleerklep nodig in verzorgingstehuizen?

Zoals aangegeven zijn verzorgingstehuizen verplicht om een kleerklep te laten testen. Dit is belangrijk omdat een kleerklep ervoor zorgt dat het vuile water niet terugstroomt in het drinkwater van verzorgingstehuizen. Wanneer het vervuilde water weer in het waternet of in het drinkwater terecht komt is de kans op een legionellabesmetting groter. Bij het testen van de kleerklep wordt nagekeken of het vervuilde water niet toch terugstroomt.

Daarnaast kan er ook een risicoanalyse worden uitgevoerd. Hierbij wordt een beheersplan opgesteld, waarbij wordt uitgelegd welke maatregelen er verder nodig zijn om de kans op legionellabesmettingen te verkleinen. Er zijn daarbij maatregelen die u zelf kunt nemen en maatregelen die u kunt laten uitvoeren door Clean Water Systems.

Een kleerklep van de waterinstallatie in verzorgingstehuizen vervangen

Wanneer de kleerkleppen van de waterinstallatie niet meer naar behoren werken is het belangrijk om deze te laten vervangen. Welke veranderingen er precies nodig zijn aan de kleerkleppen leest u in de digitale rapportage wat u na het testen van de kleerklep ontvangt. Wij kunnen vervolgens de werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om de kleerklep aan de wet- en regelgeving te laten voldoen.

Kleerklep laten testen door Clean Water Systems

Wilt u een kleerklep controle laten uitvoeren door Clean Water Systems? Dat kan! Wij zijn BBRL6010 gecertificeerd en gaat professioneel te werk. Wij zorgen er samen voor dat het aantal legionellabesmettingen in verzorgingstehuizen verlaagd wordt. Wilt u meer informatie over het laten testen van kleerkleppen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Keerklep testen | verzorgingstehuizen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2023 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes