Douchekop-met-legionella-filter
Nieuwegein

Douchekop met legionella filter in Nieuwegein bestellen  

Legionellabacteriën vormen een risico in vele waterinstallaties en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Bij het douchen kan men onbewust waternevel, beladen met deze bacteriën, inhaleren. Deze bacteriën kunnen dan in de longen belanden en binnen enkele dagen symptomen zoals hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken, wat kan escaleren tot een ernstige longinfectie. Hoewel dergelijke infecties vaak met antibiotica te behandelen zijn, kan het soms leiden tot overlijden, vooral bij personen met een verzwakt immuunsysteem. Het installeren van een douchekop met legionella filter in Nieuwegein kan een cruciale stap zijn om het risico op deze blootstelling te verlagen. 

Installatieproces voor onmiddellijke beveiliging 

Onze douchekop, specifiek ontworpen voor situaties waarin een risico op legionella is geïdentificeerd, filtert het leidingwater direct bij de bron. Dit filter biedt actieve bescherming tegen legionellabacteriën, waardoor het risico op gezondheidscomplicaties aanzienlijk wordt verminderd. Hiermee wordt het douchewater veilig voor gebruik. De installatie van onze douchekop is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor u in korte tijd de veiligheid in uw badkamer aanzienlijk kunt verhogen. Dit is een effectieve eerste stap, maar het blijft essentieel om de bron van eventuele legionella contaminatie te identificeren en de onderhoudsprocedures van uw legionellabeheersplan uit te voeren. 

De voordelen van een douchekop met legionella filter in Nieuwegein 

De beslissing om voor dit product te kiezen brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast de directe bescherming tegen bacteriën, voorkomt de ingebouwde keerklep eventuele terugstroming. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid maar zorgt ook voor water- en energiebesparing dankzij de flowcontroller. Bovendien garandeert de duurzaamheid van dit product een lange levensduur, waardoor het een kostenefficiënte investering is in de gezondheid en veiligheid van uw doucheruimtes. Een douchekop met legionella filter in Nieuwegein is dan ook een essentiële keuze voor iedereen die belang hecht aan veilig en hygiënisch douchewater. 

Contacteer ons voor meer informatie  

Heeft u vragen over hoe u dit kunt installeren, of wenst u meer informatie over methoden om uw waterinstallatie veiliger te maken? Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Bij Clean Water Systems zetten we ons in om de gezondheid en veiligheid van onze klanten te verbeteren door effectieve oplossingen te bieden, zoals de douchekop met legionella filter in Nieuwegein, die bijdraagt aan een veiligere leefomgeving. Neem gerust contact op of bestel meteen in onze webshop! 

 

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Douchekop met legionella filter | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes