Douchekop-met-legionella-filter
Douchekop met legionella filter

Douchekop met legionella filter bestellen bij Clean Water Systems 

Legionellabacteriën kunnen zich op verschillende plaatsen binnen uw waterinstallatie vestigen, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Tijdens het douchen kan water dat legionellabacteriën bevat, via waternevel in uw neus of mond belanden en zo uw longen bereiken. Dit kan leiden tot symptomen zoals hoofdpijn en misselijkheid, die kunnen escaleren tot een longinfectie. Hoewel deze infectie meestal met antibiotica te behandelen is, zijn er gevallen waarin mensen overlijden, voornamelijk wanneer zij niet de juiste behandeling ontvangen of al een zwakke gezondheid hebben. Een douchekop met legionella filter halverwege installeren is een effectieve manier om blootstelling aan legionella tijdens het douchen te verminderen. 

Eenvoudige installatie voor directe bescherming 

Deze speciaal ontworpen douchekop is bedoeld voor gebruik in omgevingen waar de aanwezigheid van legionella is bevestigd. Het filtert het water direct vanuit de waterleiding, biedt actieve bescherming tegen legionellabacteriën en voorkomt dat verneveld water gezondheidsproblemen veroorzaakt. Zo wordt het water veilig voor gebruik in douches of baden. Met eenvoudige montage-instructies kunt u snel alle douchekoppen vervangen, waardoor uw doucheruimtes veiliger worden. Hoewel dit een effectieve tijdelijke oplossing is, is het essentieel om de bron van de legionellaoverschrijding te onderzoeken en de onderhoudswerkzaamheden volgens uw legionellabeheersplan voort te zetten. 

De voordelen van kiezen voor een douchekop met legionella filter 

Er zijn meerdere redenen om voor deze douchekop te kiezen, niet in het minst om de kans op ziekte te verminderen. Het biedt niet alleen directe bescherming door het water te filteren van bacteriën, maar het heeft ook een ingebouwde keerklep om terugstroming te voorkomen. Bovendien is het water- en energiebesparend dankzij een flowcontroller en is het duurzaam door een lange levensduur. Kiezen voor een deze douchekop is een verstandige beslissing voor iedereen die de gezondheid en veiligheid in doucheruimtes wil waarborgen. 

Neem contact op bij vragen rondom een douchekop met legionella filter 

Heeft u vragen over het installeren van een nieuwe douchekop, of wilt u meer informatie over hoe u uw waterinstallatie veiliger kunt maken? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail, of via het contactformulier op onze website. Bij Clean Water Systems zetten we ons in voor uw gezondheid en veiligheid door het bieden van effectieve oplossingen en ondersteuning rondom een douchekop met legionella filter. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Douchekop met legionella filter

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes