Groot-Ammers

Chemische desinfectie legionella in Groot-Ammers laten uitvoeren

Clean Water Systems biedt chemische desinfectie aan voor uw waterleidingsystemen bij een legionella besmetting. Het is cruciaal voor de veiligheid van uw drinkwater om jaarlijks watermonsters te laten analyseren. Bij de detectie van legionella in uw systeem, starten we een grondig brononderzoek om de oorsprong van de besmetting te achterhalen. Dit omvat een controle van uw leidingensysteem volgens de BRL6010 normen, inclusief een recente keerklepinspectie en de vervanging van defecte keerkleppen. Na deze stappen plannen we een sessie in voor de chemische desinfectie legionella in Groot-Ammers. Clean Water Systems zorgt voor een veilige uitvoering van deze procedure, met duidelijke waarschuwingsborden bij elk watertappunt. Wij bieden twee methoden voor desinfectie: chemische desinfectie en thermische desinfectie.

Hardnekkig desinfecteren in Groot-Ammers

Om uw drinkwaterinstallatie te desinfecteren hebben we een methode ontwikkeld waarbij hardnekkig vuil in de waterleidingen wordt verwijderd. Vaak proberen we eerst door thermische desinfectie uw waterinstallatie te desinfecteren. Er wordt heet water door uw leidingen gespoeld. Vaak is dit niet voldoende en moet uw waterinstallatie chemisch worden gedesinfecteerd. Als u Clean Water Systems inhuurt voor deze klus zullen we eerst een reinigings- en desinfectiemiddel aan het waterleidingsysteem toevoegen en alle drinkwatertappunten doorspoelen. Tijdens dit proces worden alle micro-organismes, waaronder legionella, gedood. Het desinfectiemiddel voldoet aan Kiw-Ata gestelde eisen. Als dit is gebeurt wordt er door middel van meetstrips gecontroleerd of het water schoon is. Vervolgens spoelen we alle tappunten uit en sluiten wij de ontkoppelde apparaten weer aan.

Neem contact op voor chemische desinfectie legionella in Groot-Ammers

Voor assistentie voor legionellaproblemen staan wij klaar om u te helpen via telefoon of e-mail. Neem contact op via ons servicenummer voor direct advies of een afspraak. Voor email communicatie, zijn uw vragen en verzoeken welkom op ons email adres. Ons deskundig team is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en te begeleiden bij de veilige en effectieve desinfectie van uw drinkwaterinstallatie. Vergeet niet uw contactinformatie te vermelden, zodat we uw aanvraag voor chemische desinfectie legionella in Groot-Ammers spoedig  kunnen verwerken. Samen zorgen we voor een veilig en schoon drinkwater.

Neem contact op

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Stel uw vraag

Chemische desinfectie legionella | Groot-Ammers

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

clean-water-systems-waar-staan-wij-voor
Tekst - waar staan wij voor

Waar staan wij voor?

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Veilig en schoon drinkwater is vanzelf sprekend in Nederland. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er allemaal bij komt kijken om elk moment van de dag betrouwbaar drinkwater uit de kraan te laten komen. Drinkwaterinstallaties dienen volgens de daarvoor geldende regels te worden aangelegd, onderhouden en beheerd. 

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - waar staan wij voor

Clean Water Systems houdt zich sinds 2008 bezig met legionella preventie en heeft ruime ervaring en deskundigheid van drinkwaterinstallaties. Dit bied u de garantie dat wij u snel en discreet professioneel advies kunnen bieden bij een legionella uitbraak, met een blijvend resultaat als doel.

Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.
Tekst - Redenen om te kiezen

Redenen om voor ons te kiezen

  • Wij hanteren de normen van de BRL6010 en gebruiken Kiwa-Ata goedgekeurde reinigings en desinfectiemiddelen
  • Clean Water Systems reinigt en desinfecteert veilig via de wettelijk voorgeschreven fysieke onderbreking
  • Uw drinkwaterinstallatie kunnen wij in de avond, s ‘nachts of in het weekend reinigen en desinfecteren
  • Of het nu gaat om 1 of 1000 tappunten, wij desinfecteren snel en vakkundig
Clean water systems B.V. logo
Clean water systems B.V.

Resultaten

Test
Test
Wij leveren de kwaliteit die u verwacht en nemen alleen opdrachten aan waar we in zijn gespecialiseerd
Copyright © 2024 Clean water systems B.V. | Privacy | Site-Index | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes